Γιωτίνα Καραμπάτσου

Yoga Trainer Athens
Η Γιωτίνα Καραμπάτσου γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1988 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική και άλλα αθλήματα μαχητικού τύπου. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάστηκε πέντε χρόνια στο αντικείμενο της, αφότου αποφοίτησε το 2012.
 

Το 2010 ήρθε σε επαφή με τη γιόγκα ακολουθώντας μαθήματα Vinyasa flow & Hatha yoga με την Ελεάνα Γεωργούλη. Ακολούθησε τον δρόμο της γιόγκα γιατί εκτός από εκγύμναση του σώματος της προσέφερε έναν εσωτερικό χώρο για συνειδητοποίηση και αυτοπαρατήρηση. Η πρακτική της pranayama και των σωματικών θέσεων αποτέλεσε μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία από την οποία αποκόμισε πολλά οφέλη τα οποία θέλησε να μεταδώσει με την διδασκαλία.
 
Το 2016 τελείωσε το πρώτο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό(yoga alliance) 200 ωρών στη Ηatha yoga στο κέντρο Yoga & Budo Center με τον Ανδρέα Προβελέγγιο και την Χρύσα Μπαμπαλή. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε το δεύτερο εκπαιδευτικό στο σύστημα Κrama vinyasa yoga με το δάσκαλο της Πάνο Κατσανδρή στα Evergreen Yoga Studios που είναι μαθήτρια από τον Μάιο του 2016.
 
Από τότε έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως Advanced Anatomy, Myofascial yoga με τον Spyros kapnias garudananda, The Phycology of Chakras με την Coral Brown, σεμινάρια με τον Γιάννη Ανδρίτσο και τον δάσκαλο της Πάνο Κατσανδρή.  Έχει ολόκληρώσει το εκπαιδευτικό της Yoga nidra με την Valerie Saier .
 
Συνεχίζει την εκπαίδευση της για το εκπαιδευτικό των 300 ωρών σε μορφή σεμιναρίων στα Εvergreen yoga studios αλλά και σε άλλους χώρους.
 
Διδάσκει από το 2015 σε αρχάριους και σε προχωρημένους μαθητές της γιόγκα, σε ομαδικά γκρουπ,ηλικίας 18-60 ετών. ‘Εχει διδάξει σε studio yoga όπως στα Evergreen Yoga Studios, στο στούντιο Άρδην αλλά και στα γυμναστήρια No Rules. Είναι ιδιοκτήτρια και δασκάλα στο στούντιο Santosha Yoga Studio Athens από το 2017.
 
Παραμένει πάντα μαθήτρια της γιόγκα αφού η γνώση δεν σταματά ποτέ και με χαρά μεταδίδει στους μαθητές της την νέα πληροφορία που δέχεται! 
 
Motto της είναι η φράση:
“The power of the universe is inside you!”
Η σχέση της με τη γιόγκα είναι μια σχέση αγάπης και ευγνωμοσύνης. 
 
Ένα διαρκές ταξίδι προς τα μέσα! 
 
Το οκταπλό μονοπάτι είναι ο δρόμος της πνευματικής επίγνωσης και της εξερεύνησης του εαυτού, είναι ο δρόμος για να δεις το σώμα σου να γεννιέται από την αρχή δυνατό, γεμάτο ενέργεια, ευλυγισία και ισορροπία. Η γιόγκα είναι ένας δρόμος να ανακαλύψεις πως όλη η δύναμη είναι μέσα σου!
 
Το στούντιο Santosha Yoga προσφέρει μαθήματα Vinyasa krama yoga, Vinyasa, Yoga nidra, Morning flow και Prenatal yoga από την πιστοποιημένη δασκάλα Γιωτίνα Καραμπάτσου.
Categories: Trainers