Τζωρτζίνα Ελευθερούδη

Η Τζωρτζίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε εφηβική ηλικία ανακάλυψε μυοσκελετικά προβλήματα στο σώμα της και έτσι ήρθε σε επαφή με τον κλασικό και σύγχρονο χορό.

Η γιόγκα ήρθε στη ζωή της όταν ήταν μόλις 22 ετών και το σώμα της χρειαζόταν έναν τρόπο αποφόρτισης μετά από πολλές ώρες εργασίας στο χώρο της εστίασης. Το 2016 ξεκίνησε πρακτική πάνω στην Hatha yoga με τον Αντώνη Μελίβιο, ανακαλύπτοντας πως η γιόγκα δεν προσφέρει μόνο σωματική άσκηση. Έκτοτε θεωρεί την πρακτική αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Για εκείνη η πρακτική είναι μια στιγμή που μπορεί να απελευθερωθεί από σκέψεις και να φέρει την προσοχή της στο παρόν παίζοντας με την ροή της κίνησης και της αναπνοής.

Το 2019 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών RYT των Εvergreen Υoga Studios (EYS) με δάσκαλο τον Πάνο Κατσανδρή, ώστε να εμβαθύνει περισσότερο στην πρακτική και τη φιλοσοφία της γιόγκα. Πιστεύοντας πως η εκπαίδευση ενός δασκάλου δεν τελειώνει ποτέ, συνεχίζει να μαθητεύει και να ανακαλύπτει τις δυνατότητες της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το 2021 εκπαιδεύτηκε στην Περιγεννητική γιόγκα, πρόγραμμα Prenatal yoga 85 ωρών RPYT των Evergreen Yoga Studios με δασκάλα την Μαρία Αρβανιτάκη, πιστεύοντας πως η γιόγκα προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να έρθουν σε επαφή οι γυναίκες με τον Εαυτό και το μωρό τους σε όλο αυτό το ταξίδι.

Διδάσκει γιόγκα σε τμήματα διαφόρων επιπέδων, προγεννητικής καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα. Πρόθεση στη διδασκαλία της είναι η δημιουργία χώρου για αγάπη και η αποδοχή του σώματος και του Εαυτού.

Categories: Trainers